Meri-Karinassa Turun Hirvensalossa järjestetään ohjattuja hyvän olon tunteja, jotka tarjoavat kokonaisvaltaista kehon ja mielen rentoutusta ja virkistystä sekä liikunnan iloa. Syksyn tunnit ovat alkaneet maanantaina 2.9. ja kestävät 13.12.2019 saakka. Voit ostaa kausikortin tai maksaa kertamaksulla. Tunneilla on tilaa, tule mukaan!

 

Aikataulu

  • Lavis-lavatanssijumppa maanantaisin klo 16.00–17.00, ohjaajana Riitta Lindroos. Lavis on helppoa, hauskaa ja tehokasta liikuntaa. Tunnilla tanssitaan muun muassa salsaa, foksia, rokkia, rumbaa, humppaa, valssia, buggia, jenkkaa, polkkaa ja tangoa. Tanssiparia ei tarvita. Ota mukaan sisälenkkarit ja jumppavaatteet sekä vesipullo.
  • Nia keskiviikkoisin klo 17.45–18.45, ohjaajana Mia Kuusisto. Niassa on vaikutteita eri tanssi- ja kamppailulajeista, joogasta sekä rentoutustekniikoista.
  • Joogavenyttely ja äänimaljarentoutus keskiviikkoisin klo 19.00–20.00, ohjaajana Teija Kemppainen. Tunti sisältää rauhallisia kehoa ja mieltä hoitavia venytyksiä ja hengitysharjoituksia ja tunnin lopuksi äänimaljat johdattelevat kehon ja mielen syvärentoutukseen. Tunti poistaa jännitystä sekä rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa. Puethan päälle lämpimät, joustavat vaatteet sekä villasukat. Huom! Keskiviikon 27.11.  joogavenyttely ja äänimaljarentoutustunti on peruttu ohjaajan koulutuksen vuoksi. Korvaava tunti pidetään keskiviikkona 18.12. Toivottavasti pääset mukaan!
  • Mindful Body perjantaisin klo 17–18, ohjaajana Mia Kuusisto. Rentouttava musiikki, hengitykseen keskittyminen ja hetkeen pysähtyminen auttavat vähentämään stressiä. Alkulämmittely voitelee niveliä, parantaa kudosten verenkiertoa ja hapensaantia sekä avaa kehon liikeratoja.

 

Ilmoittautuminen

Mikäli osallistut kausimaksulla, ilmoittaudu etukäteen ennen tunnille saapumista lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ilmoittautumiset@lssy.fi. Kertamaksulla osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista.

 

Maksut

Kausimaksu (sisältää 15 kertaa; eri lajien tunteja ei voi yhdistellä, vaan yhdellä kausimaksulla voi osallistua ainoastaan yhden lajin tunneille. Mikäli haluat osallistua esimerkiksi kahden lajin tunneille (esim. nia- ja lavistunneille), kausimaksuja tulee maksaa kaksi)

Kertamaksu (ei vaadi ennakkoilmoittautumista)

  • 10 euroa/kerta

Maksuvälineenä käy myös Smartum.

 

Lisätiedot