Taiji- harjoitus Karinaisten kuntoutuskodissa 2015 marraskuu

 

Hyvinvointitapahtumat

Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa Turun Hirvensalossa järjestetään hyvinvointitapahtumia. Hyvinvointitapahtumia ovat miehille kaksi kertaa vuodessa järjestettävä Äijäpäivä ja naisille kaksi kertaa vuodessa järjestettävä Wellness Weekend for Ladies -tapahtuma. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

 

Wellness Weekend for Ladies

Hyvää oloa arkeen naisten energiseltä hyvinvointiviikonlopulta! Naisia hemmotellaan viikonlopulla, joka tarjoaa rentoutusta sekä liikuntaa moneen makuun. Viikonlopun hinta on 120 €/hlö ja siihen sisältyy majoitus, ohjelma ja ruokailut. Lauantain tai sunnuntain ohjelma ja ruokailut 60 €/hlö. Maksu suoritetaan Meri-Karinan infoon tapahtumaan saavuttaessa.

Ajakohta

14.–15.11.2020

Ohjelma

Lauantai 14.11.
8.00–9.30 Aamupala ja majoittuminen
10.00–11.00 Lavis/Riitta Lindroos
11.30–12.30 Kevytlounas
13.30–14.15 Body for Life/Helena Nuyttens
15.00–15.30 Välipala
16.30–17.30 Kehontuntemusharjoittelu/Sirpa Ahola
17.30–18.30 Päivällinen
19.00–21.30 Sauna ja uinti

Sunnuntai 15.11.
8.00–9.30 Aamupala
10.00–11.00 Wellness Mix/Mia Kuusisto
11.30–12.30 Keppi- ja vastuskuminauhajumppa/Esko Hirvinen
12.30–13.30 Lounas
13.30–14.30 Äänimaljarentoutus/Teija Kemppainen
Sauna lämpimänä klo 8–15

Hinta

Lauantai ja sunnuntai 120 €/hlö (sis. majoitus, ruokailut ja ohjelma). Pelkkä lauantai tai sunnuntai 60 €/hlö (sis. ruokailut ja ohjelma).

Hakeminen

Jos käytät perinteistä lomaketta, tulosta, täytä ja palauta lomake Meri-Karinaan (Meri-Karinan hyvinvointikeskus / Kurssitoimisto, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku). Hakulomake on saatavilla myös Meri-Karinan kurssitoimistosta.

 

Liikuntalajien kuvaukset

Lavis-lavatanssijumppa
Lavis on helppoa, hauskaa ja tehokasta liikuntaa. Tunnilla tanssitaan muun muassa salsaa, foksia, rokkia, rumbaa, humppaa, valssia, buggia, jenkkaa, polkkaa ja tangoa itsenäisesti. Mukaan tarvitset vain sisälenkkarit ja jumppavaatteet sekä vesipullon.

Body for Life
Body for Life on sykettä kohottava kuntotunti. Helppoa askellusta, ei hyppyjä. Pääasia on, että nautimme liikkumisesta! Tunti tehdään pääosin seisten. Lopussa on lyhyt lihaskunto-osio matolla.

Kehontuntemusharjoittelu
Harjoittelussa tutustutaan rauhallisesti erilaisiin kehontuntemusta lisääviin harjoitteisiin. Niitä tehdään selinmakuulla, istuen, seisten tai kävellen. Keskeistä on hyväksyvä ja lempeä suhtautuminen omaan kehoon ja sen tuntemuksiin. Harjoittelussa etsitään luonnollista yhteyttä vapaan hengityksen, tasapainon ja tietoisen läsnäolon välille. Pitkähihaiset ja -lahkeiset, joustavat vaatteet ja lämpimät sukat mukaan. Harjoittelemme sukkasillaan.

Wellness Mix
Kokonaisvaltaista hyvinointia edistävässä Wellness Mix -tunnissa on vaikutteita joogasta, pilateksesta ja mindfulness-harjoituksista. Alkulämmittelyn jälkeen tehdään erilaisia venytys-, rentoutus-, meditaatio- ja hengitysharjoituksia. Monipuolinen tunti sisältää kehonhuoltoa, ja se on myös erinomainen stressinpoistaja.

Keppi- ja vastuskuminauhajumppa
Tunnilla tehdään harjoitteita jumppakepillä ja vastuskuminauhalla. Jumppakepin avulla tehdään liikkuvuusharjoitteita ja vastuskuminauhalla laitetaan lihakset töihin. Helppoa ja monipuolista liikuntaa, joka sopii kaikille!

Äänimaljarentoutus
Nepalilaiset äänimaljat johdattelevat kehon ja mielen syvärentoutukseen. Tunti poistaa jännitystä sekä rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa. Puethan päälle lämpimät, joustavat vaatteet sekä villasukat.

 

Yhteystiedot

Kurssitoimisto
02 2657 610
kurssi@lssy.fi


Äijäpäivä

Äijäpäivää ei valitettavasti järjestetä yleisen koronavirustilanteen vuoksi. Pahoittelemme tapahtuman peruuntumista!

Virkistyslomat

Meri-Karina tarjoaa mieltä ja kehoa virkistäviä lomia. Virkistysloman hintaan sisältyy monipuolinen ohjelma, ruokailut ja majoitus. Lomaohjelma sisältää muun muassa ohjattua liikuntaa, luovaa toimintaa, tietovisailua, rentoutusharjoituksia sekä mukavaa yhdessäoloa. Kuntosali ja allasosasto ovat käytettävissäsi.

Ajankohta

14.–18.12.2020

Hinta

Majoittuminen yhden hengen huoneessa kustantaa 275 euroa ja kahden hengen huoneessa 235 euroa/henkilö.

Hakeminen

» sähköisellä lomakkeella
» perinteisellä hakemuslomakkeella
» soittamalla kurssitoimistoon 02 2657 610 tai lähettämällä viestiä osoitteeseen kurssi@lssy.fi

Jos käytät perinteistä lomaketta, tulosta, täytä ja palauta lomake Meri-Karinaan (Meri-Karinan hyvinvointikeskus/Kurssitoimisto, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku). Hakulomake on saatavilla myös Meri-Karinan kurssitoimistosta.

» Meri-Karinan ruoka- ja majoituspalveluita koskevat ehdot varausmuutoksiin ja varauksen peruutukseen

Yhteystiedot

Kurssitoimisto
02 2657 610
kurssi@lssy.fi


Esteetön ja lapsiystävällinen Meri-Karina

Meri-Karina soveltuu kurssipaikkana kaikenikäisille. Monitoimikeskuksessa on otettu huomioon lapsiperheiden ja erityisryhmien, kuten liikuntaesteisten henkilöiden sekä kuulo- ja näkövammaisten, tarpeet. Keskuksessa on leikkihuone turvallisessa pihapiirissä. Aivan naapurissa sijaitsevat leikkipuisto ja lapsiystävällinen, matala uimaranta.

Meri-Karinan kaikki tilat ovat esteettömiä. Kaksikerroksisessa majoitussiivessä on hissi sekä kaksi erillistä porraskäytävää, muut tilat sijaitsevat yhdessä tasossa. Osassa tiloista on induktiosilmukka.

Hyvinvointikeskus sijaitsee lähellä palveluja ja luontoa, joka tarjoaa erilaisia ulkoilumahdollisuuksia. Meri-Karinan piha-alueet ja kulkuväylät on asfaltoitu. Lisäksi kurssilaisilla on mahdollisuus virkistäytyä sisäpihalla, jossa on grillikatos.

 

» Meri-Karinan opaskartta