Taiji- harjoitus Karinaisten kuntoutuskodissa 2015 marraskuu

 

Virkistyslomat

Meri-Karina tarjoaa mieltä ja kehoa virkistäviä lomia. Virkistysloman hintaan sisältyy monipuolinen ohjelma, ruokailut ja majoitus. Lomaohjelma sisältää muun muassa ohjattua liikuntaa, luovaa toimintaa, tietovisailua, rentoutusharjoituksia sekä mukavaa yhdessäoloa. Kuntosali ja allasosasto ovat käytettävissäsi.

 

Valitettavasti virkistysloma on peruttu! Pahoittelemme tilannetta!

Ajankohta

14.–18.12.2020

Hinta

Majoittuminen yhden hengen huoneessa kustantaa 275 euroa ja kahden hengen huoneessa 235 euroa/henkilö.

Hakeminen

» sähköisellä lomakkeella
» perinteisellä hakemuslomakkeella
» soittamalla kurssitoimistoon 02 2657 610 tai lähettämällä viestiä osoitteeseen kurssi@lssy.fi

Jos käytät perinteistä lomaketta, tulosta, täytä ja palauta lomake Meri-Karinaan (Meri-Karinan hyvinvointikeskus/Kurssitoimisto, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku). Hakulomake on saatavilla myös Meri-Karinan kurssitoimistosta.

Yhteystiedot

Kurssitoimisto
02 2657 610
kurssi@lssy.fi

 

Hyvinvointitapahtumat

Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa Turun Hirvensalossa järjestetään hyvinvointitapahtumia. Hyvinvointitapahtumia ovat miehille kaksi kertaa vuodessa järjestettävä Äijäpäivä ja naisille kaksi kertaa vuodessa järjestettävä Wellness Weekend for Ladies -tapahtuma. Ilmoitamme tällä sivulla tulevista tapahtumista!

 

Esteetön ja lapsiystävällinen Meri-Karina

Meri-Karina soveltuu kurssipaikkana kaikenikäisille. Monitoimikeskuksessa on otettu huomioon lapsiperheiden ja erityisryhmien, kuten liikuntaesteisten henkilöiden sekä kuulo- ja näkövammaisten, tarpeet. Keskuksessa on leikkihuone turvallisessa pihapiirissä. Aivan naapurissa sijaitsevat leikkipuisto ja lapsiystävällinen, matala uimaranta.

Meri-Karinan kaikki tilat ovat esteettömiä. Kaksikerroksisessa majoitussiivessä on hissi sekä kaksi erillistä porraskäytävää, muut tilat sijaitsevat yhdessä tasossa. Osassa tiloista on induktiosilmukka.

Hyvinvointikeskus sijaitsee lähellä palveluja ja luontoa, joka tarjoaa erilaisia ulkoilumahdollisuuksia. Meri-Karinan piha-alueet ja kulkuväylät on asfaltoitu. Lisäksi kurssilaisilla on mahdollisuus virkistäytyä sisäpihalla, jossa on grillikatos.

 

» Meri-Karinan opaskartta